Outlookaccount aanmaken

Een outlookadress maken is in 2 minuten gerealiseerd. Omdat u misschien niet onmiddellijk weet waar te beginnen zal ik u op weg helpen via deze pagina. Binnenkort kunt u genieten van uw gratis persoonlijk outlook mailadress en zelf mails versturen en ontvangen. Hieronder een stap voot stap instructie hoe u een outlook kunt aanmaken.

  1. Navigeer via de adresbalk van de browser naar de website van outlook. –klik hier om nu naar de website te gaan.

  2. Op het eerste gezicht lijkt de webpagina van outlook een inlogpagina, maar onderaan de pagina moet u zoeken naar het linkje dat zegt 'Geen Microsoft-account? Registreer je nu.
  3. Klik op de link 'registreer je nu
  4. Vervolgens komt u uit op het invulformulier van outlook. Het is de bedoeling dat u nu alle gegevens netjes invuld zoals aangegeven. Alle uitleg staat op de pagina vermeld.
  5. Als u klaar bent met alle velden in te vullen moet u nog even bewijzen dat u geen robot bent door die tekens over te typen.
  6. Belangrijk is dat u het vakje ‘Ik wil e-mail ontvangen met aanbiedingen van Microsoft.' UITVINKT. Ander zit uw mailbox de eerste dagen al vol met spammy email.
  7. Ga tenslotte akkoord met de voorwaarden. Klik op ‘Ik ga akkoord’
  8. Voila u heeft zojuist succesvol een outlookaccount aangemaakt

Indien u al een outlookaccount heeft kunt u verder lezen op de pagina outlook inloggen - leer hoe u kunt inloggen bij outlook.


Outlook aanmaken scherm