Download windows live mail

Windows Live Mail is een mailclient van Windows die het mogelijk maakt om onder andere mails te importeren, mails op te maken, mappen te creëren, een agenda bij te houden en automatisch berichten terug te zenden. Met het Windows Live Mail kan de gebruiker makkelijk in één overzicht zijn gehele administratie bijhouden! Windows Live Mail is een opvolger van Windows Mail, dat op zijn beurt een opvolger is van Outlook Express. Windows Live Mail is speciaal gemaakt voor Windows 7. Windows Live Mail wordt echter niet standaard geïnstalleerd op Windows 7. Dit komt doordat Windows de computers graag zo schoon mogelijk wil aanleveren. Windows raadt gebruikers van Windows 7 echter wel aan om het programma te downloaden.

Windows Live Mail is gratis te downloaden op de officiële website van Windows. Het programma is ook te vinden op veel andere sites die software aanbieden, maar bij deze sites is het niet zeker dat het programma werkt, en of het programma wel veilig wordt gedownload. Het is dus aangeraden om het programma te downloaden op de officiële website van Windows, omdat dit het veiligst is.

Lees eerst alle informatie over live mail alvorens u de download aanvangt. - Kijk op de Windows live mail infopaginaTechniche Specificaties Live mail

Windows Live Mail is speciaal ontwikkeld voor Windows 7. Dit betekent dat het programma het best werkt op Windows 7. Het is echter wel mogelijk om Windows Live Mail te installeren op Windows XP en Windows Vista. Windows Live Mail is dus een mailclient van Windows dat gratis te downloaden is op de officiële website van Windows. Ongeacht dat Windows Live Mail speciaal gemaakt is voor Windows 7, kan het programma ook geïnstalleerd worden op Windows XP en Windows Vista. Het is echter wel zo dat het programma het best werkt op Windows 7.